Over Elite Stone


Elite Stone, gevestigd in LIER, is al jarenlang gespecialiseerd in natuursteen. Wij bewerken marmer, arduin, graniet, kalksteen,composiet, basalt en leisteen tot schitterende eindproducten. Jij kiest de afmetingen, afwerking en het budget, wij zorgen voor een resultaat dat perfect op maat is. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij elke steensoort door en door en weten zo perfect hoe wij die efficiënt moeten aanpakken.

Van brievenbus tot omheining


Uit de ontelbare soorten natuursteen die wij ter beschikking hebben, maken wij het gewenste keuken- of badkamertablet, de ideale binnen- en buitenbevloeringen, elegante brievenbussen of tuinverlichting, en nog veel meer. Ook heel modieus en modern zijn omheiningen uit steenkorven.

Maatwerk


Heb je heel specifieke afmetingen in gedachten? Wil je een eindproduct dat perfect in een vooraf bepaalde ruimte past? Met onze moderne en heel efficiënte zaagmachines, in combinatie met de ervaring en expertise van onze medewerkers, leveren wij vakmanschap op maat. Als klant sta jij daarbij altijd centraal: wij ontvangen je graag op onze vestiging, doorlopen met jou het hele traject, waarbij jij alles in eigen handen houdt.

Meer info over prijzen, eigenschappen, lijnenspel, kleuren of wat dan ook? Bel of mail ons, of vul het contactformulier in op onze website. Wij staan bekend om onze snelle service en perfecte naservice, wij sluiten de deuren ook niet stipt en maken graag tijd voor onze klanten die graag eens een kijkje willen komen nemen na de openingsuren.