Keukentabletten in natuursteen


Keukens zijn al lang niet meer de werkplaats die ze ooit waren: nu vormen ze een sociale hotspot, waar gasten worden ontvangen en waar esthetiek perfect samengaat met functionaliteit. Een keukentablet in natuursteen kan dan ook een absolute meerwaarde bieden.

Composiet als component

Voor de vervaardiging van keukenwerkbladen gebruiken wij composiet, dat wij via CAD perfect op maat kunnen maken, zelfs al is het een zwaar materiaal. Composiet is ideaal voor in de keuken: een praktische, duurzame en hygiënische grondstof, dat hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Composiet behoudt bovendien zijn kleur, zodat uw keuken aantrekkelijk blijft.

Afwerking


Niet alleen biedt natuursteen stevigheid, het is ook een heel aangenaam product om op te werken. Bovendien werkt Elite Stone, met werkplaats in Kontich, uw keukentablet af zoals jij dat wil: met massieve of gelijmde spoelbakken, de gewenste uitsnijdingen voor die spoelbak of het kookfornuis, en een keukenaanrecht met of zonder uitgefreesd verlek.


Uw natuursteen


Elite Stone laat je zelf de afmetingen, kleur en natuursteensoort kiezen: composiet, of toch marmer, graniet, arduin of basalt? Alles is mogelijk. Maar één ding is zeker: het eindresultaat zal jouw keuken een absolute meerwaarde geven. Meer weten? Laat ons vandaag nog iets weten via mail, telefoon of contactformulier!